Scurtcircuit - Premieră de gală

Nadia Comaneci te invita la film!
Din 23 februarie, "Scurtcircuit" va fi pe marile ecrane din tara! Profitul din biletele vandute in cinematografe va merge catre achizitionarea de incubatoare pentru copiii nascuti prematur
LA VASLUI PREMIERA DE GALA “SCURTCIRCUIT”
IN PREZENTA REGIZORULUI DL CATALIN SAIZESCU
Va avea loc Sambata 24 feb 2018 ora 18:30 la Cinema Cityplex Silver Mall
Cel main recent film regizat de dl Cătălin Saizescu, „Scurtcircuit”, va avea premieră de gală la Cinema Cityplex Silver Mall Vaslui, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 18.30, în prezența echipei de realizatori.
DL Cătălin Saizescu, Georgiana Saizescu actrita din rolul asistentei medicale și Ioana Vicol talentata scenaristă bârlădeancă , vor avea placerea sa raspunda intrebarilor dvs dupa vizionarea filmului .

Pentru realizarea sa de excepție, filmul a primit distincția „The Outstanding Artistic Achievement”, în cadrul Golden Goblet Awards – Shanghai 2017 – festival de categorie A . De altfel, a fost și primul film românesc din toate timpurile selectat în competiția oficială de la Shanghai.

Filmul o prezintă pe Melania (interpretată de Măriuca Băiașu), o elevă de 15 ani, care rămâne însărcinată cu Emi (interpretat de Manuel Nicolae), un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiți și hotărăsc să dea copilul spre adopție. Prin intermediul unui funcționar abil, găsesc „cadrul legal” pentru vânzarea bebelușului către o familie de români stabiliți în străinătate. La doar o zi după ce Melania naște prematur, salonul de terapie intensivă unde fusese instalat bebelușul este mistuit de flăcări.
Din distribuția filmului care numără peste 90 de actori mentionam pe Oana Ștefănescu, Magda Catone, Maruca Băiașu, Manuel Nicolae, Georgiana Saizescu, Dorel Vișan, Ionel Mihăilescu, Take Florescu, Adrian Văncică, Nicodim Ungureanu, Paula Chirilă, Valentin Popescu, Maia Morgenstern, Claudiu Bleonț, Doru Ana, Andras Demeter, Gabriel Spahiu, George Ivașcu.

Rezervari bilete : http://vaslui.cityplex.ro/rezervari , tel 0728 800 477 sau direct la casieria cinematografului.